Procházka Moravským krasem 19. února 2012

19.02.2012 23:10

     Dnes jsme odpoledne vyrazili na návštěvu do Blanska za peruánským naháčem, který by s námi měl jet v autě na výstavu, tak jsme se jeli seznamovat a raději si vyzkoušet, jak se budeme všichni snášet... A ono v pohodě! :-)

     Pro peruána bylo přeci jen nevhodné počasí na delší vycházku, protože sníh už pomalu taje a ta voda není nic moc..., takže na naplánovanou procházku Moravským krasem nás nakonec doprovodily jen JRT Erinka a labradorka Sheron, protože Bonny měla zatržený drápek, tak jí byl naordinován bezpečnostní klidový domácí režim...

     Původně to měla být šestikilometrová trasa, o které jsem měla představu, že ji v pohodě projdeme za 2 hodiny, ale nakonec (když jsme se nechali svést pohodlnou cestou, místo abychom sledovali značky... :-)) to byly pohodové tři kilometry za hodinu a půl... Holky, díky za společnost! Doufáme, že příště půjdeme zase společně! A tentokrát vezmeme mapu, kompas - a budeme se držet plánu! Už se těšíme! :-)

     A kdo se chce podívat, jak nám to výletování svědčilo a jak nám to slušelo, může si prohlédnout fotky v našem albu na Rajčeti.