NVP Brno - 18. září 2011

18.09.2011 22:30

     Tak po dnešku máme doma prvního CAJCe! A dokonce i BOJe! Další medaile do sbírky... (kdybychom na to nějak trpěli... ale ono nás to až tak nebere - to hromadění "krámů" - ... by mi jiní vystavovatelé asi dali, kdyby to četli!!! - ale tak medaile aspoň nezabere tolik místa, co pohár :-) ... a ta spodní polička ve skříni ještě není plná...).

     Trochu nás překvapilo, že v prostorách brněnského výstaviště (při všech jeho pavilonech...) se vystavovalo i ve venkovním prostředí, ale upřímně píšu, že nám to bylo příjemnější: bylo pěkné počasí, volné lavičky... V odpolední závěrečné soutěži o nejlepšího mladého dne už jsme sice nebyli vybráni ani do užšího výběru, ale nemrzelo nás to ani trochu - užili jsme si ten slavnostní nástup, Sir se choval vzorně po celou dobu výstavy, nebyl problém se zuby, s klusem, ani s postojem (jen při výběru BOBa to nebylo ono..., ale to jsme stejně neměli šanci, neděláme si iluze - šlo o zkušenosti, ne hned o vítězství v plemeni!), ani s ostatními psy na výstavě neměl problém, takže jsme měli jen samé důvody pro spokojenost.

     Co nám taky udělalo velkou radost byla skutečnost, že Abora (naše máma) získala ve své třídě - vítězů - titul Národní vítěz, a pak dokonce i BOB! No není to pěkné? V rodině BOJ i BOB! Jsme rádi, že se synek pomamil! :-)

      K tomu všemu jsme se navíc seznámili s několika fajn lidmi nejen od aplíků, Sir se líbil i návštěvníkům - divákům, a hlavně se nám podařilo vybrat a koupit už dlouhou dobu sháněný náhubek! Budeme moci zase vyrazit někam vlakem, svézt se třeba tramvají a jinou MHD v Brně, aniž bychom porušovali přepravní podmínky! Už se těšíme na ty naše socializační jízdy!

     P.S. A taky už víme, jak vypadá správný výstavní trojúhelník! Při závěrečných junior handlerských soutěžích jsme ho viděli předvedený hned třikrát! :-)